Home > Trouwfeest op een boot van varend feesten vieren

Trouwfeest op een boot van varend feesten vieren

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Ons trouwfeest op een boot van Rederij van Leersum vieren werd een groot succes!

Trouwen op een bootVia een neef van ons zijn wij op het idee gekomen om ons trouwfeest op een boot te gaan vieren. Onze neef heeft 2 jaar terug ook een feestje gehad op dit partyschip en onze ervaring toen was zeer goed en het partyschip trok ons vanwege de sfeer erg aan, zodoende zijn wij op het idee gekomen om ook ons trouwfeest op een boot van Rederij van Leersum (VarendFeesten) te vieren.

Partyschip heeft een goede sfeer!

Wij hebben gekozen om het rondje Groene Hart te gaan varen, vanaf Alphen a/d Rijn via Leiden naar de Kagerplassen en verder door naar het Braassemermeer en dan verder weer richting Alphen a/d Rijn.

Het gehele feest aan boord voldeed aan onze verwachtingen, zelfs nog meer!

Het varen met de partyboot Koningin Juliana van Rederij van Leersum voldeed aan alle verwachtingen, eigenlijk zelfs nog meer. Tijdens het varen hebben we op groot scherm nog gekeken naar de WK voetbalwedstrijd Nederland Mexico gekeken. Deze wedstrijd hebben we gelukkig op de valreep gewonnen en het personeel verraste ons daarna met een glaasje Oranje Bitter. Onze ervaring was uitstekend, alleen nog een klein puntje. Mochten er mensen met kleine kinderen aan boord komen, wijs hun er dan op dat er geen kinderzwemvesten aan boord zijn. Zo kunnen de mensen daar zelf voor zorgen.

Bert en Wil Verhoef 29 juni 2014

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot