Home > Trouwfeest op Partyboot van bruidspaar Ramon & Carlijn

Trouwfeest op Partyboot van bruidspaar Ramon & Carlijn

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

“Ons trouwfeest op partyboot Koningin Juliana was fantastisch.”

Na een prachtige ceremonie in de Woudse Dom en een gezellige receptie in de Vergulde Vos, kon het echte trouwfeest op partyboot de Koningin Juliana beginnen.

Trouwfeest varend op het water vieren!!!

Partyboot de Koningin Juliana kwam om 18.00 uur voorvaren in Rijpwetering, waar we aan boord gingen met getuigen en familie. Hier konden we genieten van een drankje en gelijk wat mooie kiekjes maken, om daarna te genieten van een heerlijk chique 3-gangen diner. Ondertussen konden we genieten van de mooie woorden van de mensen die dicht bij ons staan.

Rondvaart Kagerplassen en Braassemermeer

Tijdens de boottocht over de Kagerplassen en het Braassemermeer genoot iedereen van een prachtige zonsondergang. Na deze vaarroute is de partyboot gaan aanleggen om onze feestgangers aan boord te laten. De kade was prachtig versierd met fakkels en een rode loper en iedereen zag er uit om door een ringetje te halen.

Trouwfeest met hapjes en drankjes

Na een glaasje bubbels en een heerlijk stukje bruidstaart van patissier Arne kon het feest van start gaan! Dat was snel gebeurd na het geweldige nummer dat door al onze vrienden was gemaakt, op de muziek van het nummer The party rock anthem van LMFAO. Daarna was het een groot feest tot 01.00 uur, het vloog om!

Alles was tot in de puntjes verzorgd met drankjes en hapjes. Het vieren van een trouwfeest op partyboot de Koningin Juliana is een echte aanrader! Ons trouwfeest op het water was fantastisch! We hebben een topavond gehad op de partyboot van Varend Feesten!

Nogmaals dank!

Ramon & Carlijn - Rijpwetering

Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot