Home > Trouwfeest vieren op een boot

Trouwfeest vieren op een boot

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Trouwfeest vieren op een boot van VarendFeesten!

Wij wilden ons trouwfeest vieren op een boot en wij zijn bij rederij van Leersum (Varendfeesten) terecht gekomen, omdat we het partyschip diverse malen voorbij ons huis hebben zien varen.

Wij hebben gekozen voor het partyschip Koningin Juliana van Varendfeesten omdat het van alle partyschepen die voorbij komen het de gezelligste uitstraling heeft.

Prachtig weer met een heerlijk zwoele avond voor het bruidspaar Romke en Jolanda

TrouwfeestGekozen hebben wij voor de vaarroute door het Groene Hart, via Alphen aan den Rijn verder via de Oude Rijn richting Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude dorp en zo door langs Leiden en Leiderdorp om vervolgens via het prachtige Kagerplassengebied verder te varen naar de Ringvaart van de Haarlemmermeer, vanaf daar ging de route door richting Aalsmeer en Rijssenhout naar het mooie Westeinderplassengebied met de prachtige bovenlanden van de Haarlemmermeer. Vervolgens ging de route voor het laatste deel ook nog over de Braassemermeer en was de mooie tocht om 22.30 uur weer ten einde.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana voldeed ruim aan onze verwachtingen en ook de gemaakte afspraken werden volledig nagekomen.

Crew van VarendFeesten is verwarmend, wij voelden ons thuis!

Wij en al onze gasten hebben het varen op de Koningin Juliana als zeer prettig ervaren. Wij voelden ons gast en tegelijkertijd voelden we ons thuis. De aandacht van de gastheer, gastvrouw en personeel was verwarmend.

Groeten,

Romke en Jolanda Paauw - Alphen aan den Rijn

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot