Home > Uitje op het water

Uitje op het water

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Gezellig uitje op het water met Seniorenkoor Eigenwijs

Senioren uitjeOm ervoor te zorgen dat het partyschip Koningin Juliana op tijd gereed lag om de 95 gasten van Seniorenkoor Eigenwijs om 10.30 uur te ontvangen was er al vroeg in de morgen bedrijvigheid aan boord van het partyschip Koningin Juliana. Wederom had het koor gekozen voor een uitje op het water en mochten wij voor de derde keer deze dag voor het koor verzorgen.

Ons team had er heel veel zin in want het is natuurlijk hartstikke leuk om een gezelschap terug te mogen ontvangen. Hierdoor krijg je toch een band met een gezelschap en dat is fijn werken. Bovendien is de sfeer onder de koor leden echt fantastisch, er heerst  een heerlijk ontspannen en gezellige sfeer aan boord en er wordt onder het varen volop gelachen en gezongen.

Volop gezelligheid aan boord met lekker eten en drinken!!

Seniorenkoor op het waterDe vaarroute rondje Groene Hart kon helaas door een stremming in de Oude Rijn niet doorgaan, maar dat mocht de pret niet drukken. De aangepaste route ging via de Ringvaart van de Haarlemmermeer richting de Westeinderplassen met de prachtige bovenlanden van de Haarlemmermeer, vervolgens werd er voor het laatste deel van de vaartocht koers gezet richting de Kagerplassen.

Ook dit jaar heeft het bestuur  van het koor de gasten weer goed verzorgd met koffie met heerlijk vers gebak, een uitgebreide lunch, drankjes en in de middag nog koffie/ thee met een bonbon!

Wij hebben het wederom enorm gewaardeerd dat jullie weer met ons zijn gaan varen en ons hele team van gisteren bedankt jullie voor jullie enthousiasme en hopelijk mogen we jullie volgend jaar wederom aan boord van ons partyschip ontvangen!!

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot