Home > Vaartocht Rotterdam

Vaartocht Rotterdam

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Vaartocht Rotterdam met voetbalwedstrijd in de Kuip

Rotterdam rondvaartOp 18 oktober 2014 was het op ons partyschip al vroeg een drukte van belang, het partyschip Koningin Juliana werd in gereedheid gebracht voor de vaartocht Rotterdam met eindbestemming de Kuip.

Het inschepen van 115 Feyenoord supporters begon al vanaf 9.00 uur dit met als streven om exact om 10.00 uur te kunnen vertrekken. En dat ging gelukkig helemaal prima, precies om 10.00 uur gingen de trossen los en werd er via het Braassemermeer koers gezet richting Alphen a/d Rijn om vervolgens via de Oude Rijn, de Gouwe, Hollandse IJssel en en de Maas naar Rotterdam te varen.

Zomerse temperaturen tijdens vaartocht Rotterdam met Feyenoord supporters

Het was die dag echt prachtig weer, 22 graden wat natuurlijk echt een unicum is voor de datum 18 oktober. Alle gasten zaten dan ook prinsheerlijk te genieten op de buitendekken. Natuurlijk onder het genot van een pilsje een hapje en natuurlijk muziek, de DJ had vanwege het mooie weer de boksen maar naar buiten geplaatst (dit leverde onderweg heel wat bekijks op, ramen en deuren gingen bij heel wat huishoudens open en er werd volop gezwaaid en getoeterd door automobilisten).

Vaartocht RotterdamOnder de middag werd er nog een uitgebreide lunch uitgeserveerd zodat de supporters niet met een lege maag van boord af zouden gaan.

Om 16.00 uur kwam Rotterdam met de van Brienenoordbrug in zicht en dat was onder de gasten goed te merken, de sfeer werd steeds feestelijker en de adrenaline begon natuurlijk onder de Feyenoord supporters te stromen. 17.00 uur werd er aangemeerd recht voor de Kuip en konden de supporters zo ongeveer het stadion in rollen.

Hiermee kwam deze fantastische gezellige vaartocht Rotterdam ten einde en willen wij nogmaals de organisatie bedanken. Wij vonden het geweldig om zo'n gezellige club supporters naar Rotterdam te varen, van te voren hadden we er best wel een beetje twijfels over want tja we hebben niet dagelijks een groep supporters aan boord, maar we kunnen niet anders zeggen dan dat het een geweldig publiek was.

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot