Home > Varen door amsterdam met de partyboot van Varend Feesten

Varen door amsterdam met de partyboot van Varend Feesten

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Varen door Amsterdam en Haarlem was een leuke aanbeveling

Varen door AmsterdamVia het internet zijn wij terecht gekomen bij Rederij van Leersum (Varendfeesten). Tijdens een leuk gesprek met Peter hebben wij gekozen voor de route varen door Amsterdam en Haarlem. Deze dagtocht leek ons heel erg leuk om een keer mee te maken.

Zeer verzorgde dag met tevreden gasten

De route ging via de Ringvaart naar Haarlem en dan via het Spaarne en Zijkanaal C en het Noordzeekanaal naar Amsterdam, daar passeerden we de Houthaven en via de Kostverlorenvaart voeren we dwars door Amsterdam richting het Nieuwe Meer. Het laatste stuk ging dan weer over de Ringvaart van de Haarlemmermeer richting Roelofarendsveen. De afspraken die we met de rederij hadden gemaakt werden prima nagekomen.

Vriendelijke bediening, niets was teveel gevraagd

Het was een zeer verzorgde dag waar iedereen zeer tevreden over was. De bediening was heel erg vriendelijk en niks was ze teveel als je wat vroeg. Rederij van Leersum is zeker een aanrader voor als je een keer een leuk en gezellig varend feest wilt. Volgend jaar is alweer bevestigd.

KVDEG- Haarlem     

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot