Home > Varen door het Groene Hart met partyboot de Koningin Juliana

Varen door het Groene Hart met partyboot de Koningin Juliana

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

varen door het Groene HartRondvaart door het Groene Hart voor Kring Den Haag voor stembandlozen!!

Een aantal jaren geleden hebben we een feest gevierd aan boord van rondvaart boot de Koningin Juliana. De rondvaart met de familie was uitstekend bevallen en aangezien we graag wilde varen door het Groene Hart hebben we weer voor Rederij van der Meer gekozen.

Varen door het Groene Hart tijdens een prachtige rondvaart bij Varendfeesten!

We hebben een prachtige rondvaart gemaakt door het Groene Hart. Via de Ringvaart van het Haarlemmermeer en het Braassemermeer zijn we naar Woubrugge en Alphen aan den Rijn gevaren. Vanaf de Oude Rijn zijn we richting Koudekerk aan den Rijn en Hazerswoude gevaren en vanaf daar zijn we over de Kagerplassen terug gevaren naar de thuishaven in Roelofarendsveen.

Gastvrijheid uitstekend op de partyboot Koningin Juliana!!!

Het varen met rondvaartboot de Koningin Juliana was een enorm succes. Alles is geheel naar onze verwachtingen en gemaakte afspraken verlopen. De gastvrijheid aan boord was uitstekend en de verzorging en bediening was keurig netjes (perfect). We komen vast nog een keer terug maar dan voor een andere vaarroute, er zijn genoeg mogelijkheden dus dat moeten we zeker doen. Leen Zwitser - Kring Den Haag voor Stembandlozen      
Vorige Volgende
             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot