Home > Varen met diner

Varen met diner

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Varen met diner aan boord van het partyschip Koningin Juliana!

Varen met dinerWij zijn bij Rederij van Leersum (VarendFeesten) terechtgekomen omdat wij dit partyschip al vaak hebben zien varen. En varen met diner sprak ons erg aan en het is een leuke afwisseling met een gewoon restaurant.

Wij hebben gekozen voor de vaartocht over de Westeinderplassen, richting Aalsmeer en Kudelstaart en daarna zijn we via de Ringvaart van de Haarlemmermeer nog naar het prachtige Kagerplassen gebied gevaren.

Het varen op de partyboot Koningin Juliana was heel goed en boven onze verwachtingen.

Alleraardigste bemanning

De aankomst op de partyboot was al anders dan in een gewoon restaurant. Het was mooi weer en iedereen werd met een drankje verwelkomd en kon dan kiezen om boven op het buitendek of het middendek te verblijven.

De kinderen konden overal heen lopen en mochten zelfs even bij de kapitein achter het roer staan. Ze konden op de voorsteven kijken en op het benedendek konden ze spelen.

Voor de minder validen is er een rolstoellift en wordt men goed geholpen door de alleraardigste bemanning van het schip.

Het was top en de Rederij verdient een 10!!!!!

Gezellig diner op het waterHet uitgebreide heerlijke buffet wat op het partyschip bereidt wordt stond benedendeks opgesteld, daardoor liep men gezellig door elkaar heen en kom je iedereen makkelijk ontmoeten. Overal zijn er gezellige zitjes en de bediening is allerhartelijkst.

Van onze gasten hebben wij heel veel lovende berichtjes ontvangen, het was top!!!

Onze ervaring is dat deze partyboot van Rederij van Leersum een volle 10 verdient!!!!!!!!!!

Groeten,

Jan en Tea Roubos - Nieuw Vennep

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot