Home > Varen over de Kaag

Varen over de Kaag

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Met de Koningin Juliana varen over de Kaag was de beste ervaring van allemaal

Huwelijk op de JulianaWij besloten ons huwelijksfeest aan boord van de Koningin Juliana van Rederij van Leersum te vieren omdat wij deze boot vaak hebben zien liggen als wij de door de Ringvaart van de Haarlemmermeer naar de Kaag gingen. Varen over de Kaag is ons dan ook niet vreemd.

Nadat wij kennis hadden gemaakt met de mensen van Rederij van Leersum en de boot van binnen hadden gezien was het voor ons duidelijk dat wij met deze rederij verder wilden. Het is een hele leuke boot, echt scheeps! We hadden een heel fijn voorgesprek en wat we wilden dat kon ook.

Leuke boot, echt scheeps!

We hebben gekozen voor de Groene Hart route en het was echt super, aardige mensen die ons bedienden, we werden op ons gemak gesteld, goede bediening en het eten was ook erg goed.

Wij hebben vaker varend gefeest maar dit was echt de beste keer. De boot is erg leuk, we mochten overal kijken. Het eten en alles erom heen klopte.

Aardige bediening, goed eten, kortom dit was de beste varende ervaring

Kortom niets dan complimenten en we zullen jullie zeker aanbevelen.

Nogmaals dank voor alles,

Groeten Carla Auer en Angse Ouwehand

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot