Home > Varen over de Westeinderplassen

Varen over de Westeinderplassen

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Met de partyboot van Rederij van Leersum varen over de Westeinder en Kaag was een succes

Varen over de WesteinderplassenWij zijn bij de partyboot Koningin Juliana van Rederij van Leersum terecht gekomen via een advertentie in het Witte Weekblad van Alphen.

Wij zochten voor onze uitgaansdag met alle vrijwilligers een leuke locatie, waarbij iedereen met iedereen in contact kan komen en men elkaar kan opzoeken, waarbij we de mensen tevens willen laten genieten van de natuur of andere interessante gelegenheden. Omdat we ook rekening moeten houden met de mobiliteit van onze vrijwilligers was jullie partyboot een uitstekende optie en daarom hebben wij gekozen voor de partyboot van Varendfeesten.

Varen over de Westeinder en Kaag was boven verwachting

Het varen over de Westeinder- en de Kagerplassen voldeed geheel aan onze verwachtingen, eigenlijk was het zelfs boven verwachting, van alle 64 deelnemers hebben wij niets dan lof ontvangen voor de vaartocht op de Koningin Juliana. De route over de Westeinderplassen en de Kaag vond men prachtig en het eten en drinken vonden zij geweldig en ook de bediening en de vriendelijke bemanning.

Eten en drinken was geweldig en de bediening heel vriendelijk

In het kort kunnen wij dan ook het volgende over Rederij van Leersum zeggen:

Hierboven staat één en ander al duidelijk omschreven, maar ook in de voorbereidingen van onze uitgaansdag hebben wij de samenwerking met u als zeer prettig ervaren. Ook de laatste aanpassingen zoals het tussentijds van boord kunnen gaan hebben wij zeer gewaardeerd.

Namens het bestuur wil ik u dan ook zeker de complimenten overbrengen.

Vriendelijke groet Ton Fontijn

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot