Home > Varend eten op partyboot

Varend eten op partyboot

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

Bij Rederij van Leersum is varend eten een aanrader

Varend eten op partybootWij zijn bij het partyschip de Koningin Juliana van Rederij van Leersum terechtgekomen via google. Wij waren op zoek naar een leuk partyschip waarop wij de 65ste verjaardag van mijn man konden vieren en waarop varend eten een mogelijkheid was.
Aan boord van dit partyschip is er betreffende het eten heel veel mogelijk en daarom hebben wij voor deze rederij gekozen.

Het varen over de Kagerplassen en het Braassemermeer met Rederij van Leersum was precies zoals we hadden afgesproken, eigenlijk nog veel meer dan dat, het heeft onze verwachtingen echt overtroffen.

Zeer exclusief, mooi, goed verzorgd en een vriendelijk woord!

In het kort kunnen we het volgende over Rederij van Leersum zeggen:

Zeer exclusief, mooi, goed verzorgd, vriendelijk te woord, uitstekende uitleg en bediening. Het eten was voortreffelijk en zo heerlijk. Er was ook genoeg, zo ook de drankjes waren ook perfect. Zelfs onze genodigde gasten spreken er nu nog over hoe fantastisch alles was van het varen tot het eten. Het is als we weer gespaard hebben en een feestje hebben te vieren zeer zeker voor herhaling vatbaar!

Alsnog bedankt voor de fantastische avond.

Met vriendelijke groet,

Fred en Petra Taal

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot