Home > Een verjaardag boot

Een verjaardag boot

contact ons

Verjaardag vieren op een boot

Een verjaardag vieren op een boot is dé unieke manier om uw feest te organiseren. De rust en vrijheid op het water zorgt ervoor dat iedereen kan genieten en zichzelf is. Daarnaast is het uitzicht heel wisselend, de ene keer ziet u bomen, bloemen, polders en molens, de andere keer juist weer hoge gebouwen, bruggen, grote plassen en vliegtuigen. U kunt zelf de route bepalen, dus wilt u wat meer uitzicht op de natuur, dan is een tocht door het Groene Hart een aanrader. U kunt hierdoor volledig zelf bepalen hoe u uw feest op de verjaardag boot vorm geeft.

 

U kunt ook kiezen voor een leuk themafeest, denk aan een foute party of high school party. Dit is ook zeker leuk voor een kinderfeestje. Ons vriendelijk en gastvrij personeel kan het interieur precies inrichten zoals u wilt. Verder kan er een bandje, DJ of dansers geregeld worden om meer interactie en gezelligheid aan uw verjaardag op een boot toe te voegen. Hierdoor zullen de gasten ook echt los gaan en meedansen. Er kan ook een afspeellijst afgespeeld worden of achtergrondmuziek, net wat u wilt. Daarnaast kunnen de gasten heerlijk buiten zitten als het zomers weer is. Voor uw verjaardag kunt u zelf bepalen hoeveel man er op de boot komt, afhankelijk van het type boot dat u kiest.

Verjaardag vieren op een boot

Meer dan 100 tevreden klanten

Frans en Mieke de Ridder
Frans en Mieke de Ridder

Bedrijfsuitje met overheerlijk buffet

Wij hebben een bedrijfsuitje mogen vieren op deze geweldige partyboot. Wat een beleving. Hele vriendelijke, hardwerkende mensen, continue aanbod van drankarrangement, een overheerlijk buffet met verse salades, goed vlees, sauzen, friet, stokbrood en kruiden crème en als afsluiter een overheerlijke sorbet met vers fruit. En aan het einde nog heerlijke koffie en thee. Daarnaast hadden we prima weer, waardoor het bovendek niet onbemand bleef. Het is te snel voorbij gegaan. Namens alle aanwezige collega's, hartelijk bedankt voor de mooie beleving......

Janine Smit
Janine Smit

Fantastische verjaardag met High Tea

Het was een fantastische middag ter gelegenheid van mijn 65e verjaardag. Ik had de boeking moeten doen vanuit de andere kant van het land zonder van te voren met het team te kunnen kennismaken. Aan de hand van de reviews durfde ik dat wel aan. Het hele contact vooraf verliep erg prettig en de organisatie op de dag zelf helemaal top. De High Tea was zeer verzorgd en smakelijk. Volop ruimte op de boot en ondertussen van het uitzicht genieten. We hebben enorm genoten en alles is bespreekbaar met het team van Varendfeesten. Helemaal top!

Arco en Irene Bosman
Arco en Irene Bosman

Huwelijksjubileum op een boot

Wij zijn bij Varendfeesten terecht gekomen, omdat wij 25 jaar geleden onze bruiloft op dit partyschip hebben gevierd. Nu leek het ons heel erg leuk om voor ons 25 jarige jubileum met dezelfde huwelijksboot te gaan varen. De vaarroute die wij deze keer hebben gevaren was over de kagerplassen en het Braassemermeer. De gemaakte afspraken met de mensen van partyboot Koningin Juliana werden zeer goed nageleefd en wij kunnen dan ook zeggen dat het een plezierige rondvaart was met uitstekende bediening. Ook de hapjes en drankjes waren prima verzorgd. Mede hierdoor hebben wij een geweldige avond gehad!

Hans en Lida Pos
Hans en Lida Pos

Trouwen aan het water

Wij hebben onze bruiloft gevierd op de Koningin Juliana en we hebben een geweldige middag gehad! We wonen aan het water en wilden graag dat de boot voor ons huis kwam aanleggen om ons op te halen. Dit was gelukkig mogelijk en het was een grote verrassing voor onze gasten...

De ontvangst was hartelijk, het personeel erg aardig, de boot prachtig en het eten prima verzorgd. Wij hadden voor buffet Bakboord gekozen, dit was schitterend opgemaakt en smaakte heerlijk. De boot is echt een aanrader, met hoeveel personen je ook bent! Wij hebben genoten!

Beschikbare boten

Koningin Juliana

Koningin Juliana

185 passagiers

lees meer
Alexander -M

Alexander -M

70 passagiers

lees meer
Vrijbuiter

Vrijbuiter

50 passagiers

lees meer
Maria Cornelia

Maria Cornelia

30 passagiers

lees meer

Laat een verzoek achter en ga meteen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Selecteer uw schip

  Koningin Juliana
  Alexander -M
  Vrijbuiter
  Maria Cornelia

  Wat maakt een verjaardag boot zo gezellig en uniek?

  Een verjaardag op een boot vieren geeft een unieke sfeer en brengt een knusse, warme en gezellige sfeer met zich mee. Iedereen kan daarnaast zowel binnen als buiten zitten, net wat diegene wil. Zo kunt u heerlijk even uitwaaien in de frisse lucht. Ook kan er een tussenstop gehouden worden, waarbij de benen gestrekt kunnen worden, er gegeten en gedronken kan worden, eventueel gezwommen en gezellig een spel gespeeld kan worden. Ook kan er een bezoek gebracht worden aan de kaasmakerij, de Asperge boerderij, het Vogelpark Avifauna, een fort of kerk of er kan een wandeling gemaakt worden. Aan boord kan er ook casino gespeeld worden. Dit zorgt voor dat extra stukje gezelligheid tijdens een verjaardag op een boot.

   

  U kunt uw gewenste verjaardag boot kiezen, afhankelijk van uw budget en het aantal personen. Elke boot is voorzien van muziek, een gezellige bar, stroom, een microfoon en toilet. Hierdoor kan er zelfs een speech gehouden worden. De Koningin Juliana is van de meeste faciliteiten voorzien, zo ook van een dansvloer, eigen keuken en invalidelift en -toilet. Hierdoor is een verjaardag vieren op een boot ook geschikt voor ouderen. Tijdens de rondvaart kan er een bezoek aan de kapitein gebracht worden in de stuurhut, waarbij de jarige een stuk kan sturen. Dit is ook zeker een unieke ervaring bij een verjaardag op een boot.

  Wat maakt een verjaardag boot zo gezellig en uniek?

  De mogelijkheden op een verjaardag boot

  Door een verjaardag op een boot te vieren bij ons, kunt u uit diverse arrangementen kiezen en deze zelf samenstellen. Zo hebben wij verschillende lunches, taart, borrels, BBQ’s, diners, desserts en drankjes (van simpel tot luxe). Op partyboot de Koningin Juliana is een eigen keuken aanwezig, waardoor u en uw gasten aan boord kunnen lunchen en dineren. Het eten wordt bovendien vers bereid. Bij de andere boten moet er een tussenstop ingelast worden om te kunnen eten, tenzij het een borrel of High Tea is. Verder kan er bij een verjaardag op een boot uit meerdere boten gekozen worden. Van een sloep tot een enorm partyschip.

   

  Hierdoor kunt u zelf op uw verjaardag bepalen hoeveel man er op de boot komt. Bij een sloep kan dit alleen met een paar vrienden of uw gezin en heeft u geen extra faciliteiten. Verder hebben wij ook wat grotere partyboten. Bij onze diverse schepen kunt u het aantal passagiers en de faciliteiten zien. U kunt ook zelf de tijdsduur van de boottocht bepalen, waardoor het zelfs een hele dag kan. Na eenmaal een verjaardag te vieren op een boot wilt u niet meer anders. Het is zo’n unieke en leuke beleving, die u en uw gasten aan de wal niet zomaar zouden ervaren.

  De mogelijkheden op een verjaardag boot