Home > Verjaardag vieren op partyboot

Verjaardag vieren op partyboot

Feestje vieren? Zie nu onze beschikbare boten!

Zie de Boten

"Het mooiste feest van mijn leven, helemaal top!"

Verjaardag boot met spelletjesVerjaardag vieren op partyboot de Koningin Juliana was geweldig! Door enthousiaste verhalen van andere mensen ben ik bij Varend Feesten terecht gekomen. Omdat de Koningin Juliana een mooie boot is en groot genoeg is om een feest op te geven, heb ik gekozen om mijn vijftigste verjaardag te vieren op de partyboot van Varend Feesten.

Verjaardag vieren op partyboot met rondvaart Westeinderplassen

Ik had het mooiste feest van mijn leven, helemaal top! Het was erg gezellig met al mijn familie en bekenden. Mijn grote vriend Marco de Hollander die zong en we hebben de polonaise gelopen. Ook hebben we nog bingo gespeeld.

Alles is volgens onze verwachtingen verlopen en we mochten zelfs eerder aan boord van de partyboot om spullen klaar te zetten. De kapitein heeft ons goede gevaren, het personeel was heel behulpzaam en het eten was super. Mijn moeder vond het ook prachtig!

Sjaak Vermeulen - Nieuwveen

Vorige Volgende

Laat een verzoek achter!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over partyboot Varend Feesten van Rederij van Leersum? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of bel ons op 0172 519 329

             

  Soort dienst

  Boottocht
  Dagtocht
  Een verjaardag boot
  Feesten
  Muziek & Uitjes
  Trouwen op een boot